Heel Heusden Bespaart

De succesvolle pilot "Heel Drunen-Noord Bespaart" krijgt een vervolg met "Heel Heusden Bespaart". De campagne start op 13 april. Vanaf de startdatum kunnen inwoners van Heusden, met een woning die gebouwd is tussen 1925 en 1975, zich aanmelden voor een op maat gesneden energie-advies van Susteen. Dit advies wordt u aangeboden voor de aantrekkelijke prijs van € 55,-; de normale prijs bedraagt € 150,-. Het advies komt tot stand op basis van een persoonlijk gesprek met een gecertificeerd adviseur van Susteen, gewoon bij u thuis. Tijdens dit gesprek worden de mogelijke besparingsmaatregelen door de adviseur onderzocht en met u besproken. Kort daarna ontvangt u een uitgebreid adviesrapport waarin de besparingsmaatregelen zijn vermeld en waarin tevens, geheel vrijblijvend, voor elke maatregel een offerte is opgenomen.

 

Alle in aanmerking komende inwoners van Heusden krijgen binnenkort een persoonlijke uitnodiging om aan dit unieke besparingsproject deel te nemen. Houd daarom uw brievenbus in de gaten. 

Omdat het om een potentiële grote groep deelnemers gaat, worden eerst de eigenaren van huizen gebouwd tussen 1925 en 1976 in Drunen, Elshout en Nieuwkuijk aangeschreven. Een maand later krijgt de doelgroep in Vlijmen, Doeveren, Giersbergen, Oudheusden, Heusden-vesting, Herpt, Hedikhuizen, Haarsteeg en Heesbeen ook de brief in de bus. 

Aanmeldformulier 
Heel Heusden Bespaart
Terug naar boven