Heel Heusden Bespaart

De succesvolle pilot "Heel Drunen-Noord Bespaart" heeft vorig jaar een vervolg gekregen met "Heel Heusden Bespaart". De campagne is gestart op 13 april 2017. Vanaf de startdatum hebben inwoners van Heusden, met een woning die gebouwd is tussen 1925 en 1975, zich aan kunnen melden voor een op maat gesneden energie-advies van Susteen. 

Dit advies wordt u nog tot 1 april 2018 aangeboden voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 55 de normale prijs bedraagt € 150 Het advies komt tot stand op basis van een persoonlijk gesprek met een gecertificeerd adviseur van Susteen, gewoon bij u thuis. Tijdens dit gesprek worden de mogelijke besparingsmaatregelen door de adviseur onderzocht en met u besproken. Kort daarna ontvangt u een uitgebreid adviesrapport waarin de besparingsmaatregelen zijn vermeld en waarin tevens, geheel vrijblijvend, voor elke maatregel een offerte is opgenomen. De offertes zijn afkomstig van lokale en regionale bedrijven.
 
Tussenstand begin 2018
Op 1 januari hadden bijna 400 eigenaren zich aangemeld voor een advies, waarvan er ruim 200 al een advies hebben gekregen.
 
Terug naar boven