Heel Heusden Isoleert

Eerst meer informatie, voordat u aanmeldt? Scroll naar beneden voor alle infomatie over deze actie. 

Aanmeldformulier

De voordelen van woning isolatie

In veel huizen die voor 1985 zijn gebouwd is de isolatie van ramen, spouwmuur, vloer en dak vaak niet optimaal. Hierdoor hebben de eigenaren van deze woningen een onnodig hoge gasrekening. Ook zijn er soms vocht- of tochtproblemen in huis. Het treffen van isolatiemaatregelen kan jaarlijks honderden euro’s op de energierekening schelen. Ook is isolatie goed voor het wooncomfort: tocht en vocht maken in een goed geïsoleerd huis geen kans, en de temperatuur schommelt minder. Hierdoor voelt het huis behaaglijker aan. 

Collectief inkopen is voordeliger én betrouwbaarder

Met woningisolatie valt duidelijk veel geld te besparen en comfort te winnen. Voor een goed effect is het wel belangrijk dat er professioneel geïsoleerd wordt, en dat er methodes en materialen worden gekozen die passen bij de woning. Via de collectieve inkoop Heel Heusden Isoleert wordt daarom ingezet op kwaliteit: iedere deelnemer aan de inkoopactie wordt door een isolatieadviseur van Susteen bezocht, waardoor u weet dat u het juiste aanbod krijgt.
 

Duidelijkheid en zekerheid door deskundig persoonlijk advies

Meldt u zich aan? Dan komt er een isolatieadviseur van Susteen bij u langs die onderzoekt of uw huis geschikt is voor na-isolatie met isolatieglas, spouwmuur-, dak- en/of vloerisolatie. De adviseur kan u precies vertellen wat er mogelijk is. Ook kan hij uw vragen over na-isolatie beantwoorden. U bepaalt samen met de adviseur welke isolatiemaatregelen en -materialen het beste passen bij uw woning én bij uw wensen.
Twee à drie weken na het woningbezoek ontvangt u een isolatieadvies van Susteen (bekijk hier een voorbeeldadvies). Hierin leest u op welke manier(en) u uw woning nog zou kunnen isoleren. Indien mogelijk ontvangt u bij uw advies ook meteen ook een persoonlijk aanbod van een of meer geselecteerde uitvoerders. U bepaalt vervolgens zelf of u op de vrijblijvende offerte(s) ingaat. Als u gebruik maakt van de offerte(s), dan plant het isolatiebedrijf een afspraak met u in om de geselecteerde isolatiemaatregel(en) uit te komen voeren.
Voor het adviesbezoek aan huis en de hierop volgende rapportage betaalt u een eenmalige eigen bijdrage van € 20 aan Susteen.
 

Welke voordelen biedt Heel Heusden Isoleert?

• Vrijblijvende deelname, samen met vele andere woningeigenaren uit de gemeente Heusden.
• De juiste keuze maken door inspectie en isolatieadvies aan huis voor slechts € 20.
• Een scherp en vrijblijvend aanbod via Susteen door de grootschalige inkoop.
• Een aanzienlijk lagere energierekening.
• Heeft u last van vocht of tocht in uw woning? Ook daar kan met woningisolatie vaak veel aan gedaan worden.
• Eventueel subsidie van de gemeente en € 20 cash-back voor (nieuwe) leden van Energiek Heusden.
  

Hoe doet u mee aan deze collectieve inkoopactie?

• U kunt zich tot uiterlijk 14 juni 2019 aanmelden via het online inschrijfformulier op www.energiekheusden.nl/hhi. Hebt u geen internet bel dan even met de gemeente (073-5131789) en u krijgt een aanmeldformulier thuisgestuurd.
• Susteen maakt een afspraak met u voor het bezoek aan huis.
• De isolatieadviseur brengt de isolatiekansen in uw woning voor u in kaart. Hij kijkt naar de opties om isolatieglas, spouwmuur-, dak- en/of vloerisolatie toe te passen, en bespreekt uw wensen met u.
• Indien mogelijk ontvangt u een of meer vrijblijvende offertes van de geselecteerde uitvoerder(s) voor de aan u geadviseerde isolatiemaatregel(en).
• U beslist vervolgens of u de vrijblijvende offerte(s) ondertekent en doorgaat.
• Als u gebruik maakt van de offerte(s), dan plant het isolatiebedrijf een afspraak met u in om de geselecteerde isolatiemaatregel(en) uit te komen voeren.

Subsidie gemeente Heusden

Hoeveel subsidie kan worden toegekend?
De subsidie is opgebouwd als staffel; hoe meer maatregelen je treft, hoe meer subsidie je krijgt. De subsidie voor één maatregel is 15%, voor 2 maatregelen 17,5% en voor 3 maatregelen 20% van de werkelijke kosten. Het minimale subsidiebedrag per aanvraag bedraagt € 75, het maximum is € 500 per aanvraag.Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Subsidie aanvragen bij de gemeente? Klik hier

Aanmeldformulier


 

 

Terug naar boven